Wil je Euro 2016 volgen vanuit Wenen? Dit zijn de beste plekken!

Oostenrijk heeft zich voor de eerste keer gekwalificeerd voor het EK. Wil jij meejuichen voor Oostenrijk en het EK volgen vanuit Wenen?

Oostenrijk heeft wel één keer eerder meegedaan met het EK, maar dat was toen ze het zelf organiseerden. Deze keer hebben ze zich echter wel helemaal zelf gekwalificeerd en de Oostenrijkers gaan ervan uit dat ze ver gaan komen in het toernooi. Maar waar moet je zijn als je vanuit Wenen het EK volgt? Dit zijn de beste plekken.

Wil je Euro 2016 volgen vanuit Wenen?
Wil je Euro 2016 volgen vanuit Wenen?

Beste plekken om Euro 2016 te volgen vanuit Wenen

De allerbeste plek om het EK te volgen in Wenen is zonder twijfel voor het Rathaus op de Rathausplatz. Dit is een fantastische plek met een gigantisch scherm. Bezoekers kunnen hier ook terecht voor een drankjes en heerlijk eten van de 26 restaurateurs aan dit plein. Een volledig programma is te vinden op https://www.wien-event.at/events/fan-arena/spielplan/.

Wil je de drukte van de Rathausplatz liever ontwijken, dan kun je goed terecht op één van de volgende plekken:

Flex: Donaukanal – Augartenbrücke
Summer Stage: Donaukanal, U4 Rossauer Lände
Pratersauna: Waldsteingartenstraße 135
Chelsea: Lerchenfelder Gürtel, Stadtbahnbögen 29-30
Seestadt: Ostbahn-Begleitstraße 50 / Aspern Nord

Wil je het toernooi liever via TV volgen, dan is het handig om te weten dat ORF alles uitzendt in Oostenrijk. Deze zender is ook (zonder extra kosten) te ontvangen op je hotelkamer.

Daarnaast kun je ook alle wedstrijden online kijken op Oostenrijkse, Duitse, Nederlandse of Engelse TV. Hierover kun je meer lezen op euro2016.one. Hier staat ook het complete wedstrijdschema en nog veel meer informatie over Euro2016.

Geef een reactie