Paasmarkt

Bent u in voor een overdosis van paashazen en andere plezier? Dan moet je naar Wenen voor Pasen als ze een speciale Paasmarkt in de Schönbrunn Palace gebied regelen.

Zoals elk jaar biedt de Paasmarkt de beste programma’s voor de bezoekers en de Paasmarkt vindt plaats in de prachtige barokke omgeving van paleis Schönbrunn met het beste programma van het seizoen. De markt zal volledig worden versierd met paaseieren, kaarsen en bloemen die allemaal de unieke sfeer van dit speciale feest zullen vertegenwoordigen.

Op de markt zijn er verschillende verleidelijke eetkraampjes vol met traditionele paasgerechten, waaronder ham en eieren in elke variatie, en ook vers bereide Oostenrijkse snacks. Naast de heerlijke Oostenrijkse gerechten zijn er ook diverse ambachtelijke producten zoals keramiek, glaswerk en houten speelgoed voor kinderen beschikbaar. De Paasmarkt zal ook een thuis te geven aan een aantal Jazz concerten en diverse programma’s voor kinderen en volwassenen ook.

Schönbrunn Paleis
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Oostenrijk

Paasmarkt Wenen 2023

Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Oostenrijk

De Paasmarkt in Wenen vindt plaats in paleis Schönbrunn van 25 maart tot 11 april 2023.

De markt is dagelijks geopend van 10 uur ’s ochtends tot 6.30 uur ’s avonds.

The annual Easter Market in Schonbrunn

Vergeet niet dat u hier in onze Weense gids meer informatie vinden over wat er in Wenen aan de hand is. U ook lezen over de belangrijkste attracties in Wenen, een aantal aanbevolen restaurants, coole activiteiten, en tal van andere onderwerpen.

Datum

mrt 25 2023 - apr 11 2023

Tijd

Gehele dag

Locatie

Schönbrunn, Wenen

Geef een reactie