Wiener Festwochen 2024

Wiener Festwochen is een feest dat elk jaar in mei en juni in Wenen plaatsvindt. Het duurt normaal gesproken vijf-zes weken en het trekt normaal gesproken in totaal ongeveer 200.000 bezoekers.

De opening van het festival vindt plaats op een gigantisch podium voor het stadhuis (Rathaus) in Wenen. Dit evenement is gratis, dus als je op de openingsdatum in Wenen bent, mis dit evenement dan niet.

Naast concerten zijn er ook veel tentoonstellingen, workshops, dansvoorstellingen, theaterevenementen en nog veel meer.

Het evenement werd voor het eerst georganiseerd in 1951 en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd.

Wilt u genieten van meer programma’s tijdens dit fantastische evenement in Wenen? Meer over het evenement en een gedetailleerd programma lees je op https://www.festwochen.at/en/home.

Wiener Festwochen 2024

17 mei – 23 juni

Ben je op zoek naar een leuk hotel in Wenen?

Wil je een leuke plek vinden om te wonen in Wenen voor een goede prijs? Kijk op de kaart hieronder om verschillende hotels en appartementen in alle prijscategorieën te vinden. Het is zeer gemakkelijk om in Wenen met het openbaar vervoer te reizen, dus als u uiteindelijk een hotel boekt op enkele kilometers van de concertzaal waar u naartoe gaat of de Rathausplatz, is dat niets om u zorgen over te maken.

Booking.com

Ben jij klaar voor een fantastisch lentefeest in Wenen? Boek meteen tickets voor de verschillende concerten en begin nu al met je planning. Lees je liever over andere tentoonstellingen, concerten, festivals of evenementen in Wenen? Bezoek onze Wenen kalender voor meer informatie en inspiratie!

Datum

mei 17 2024 - jun 23 2024
Verlopen!

Geef een reactie