Rondleidingen

Als u Wenen wilt leren kennen, kunnen we u zeker een rondleiding aanbevelen. Op zo’n reis vergroot je je kennis over het interessegebied en krijg je de kans om alle vragen te stellen die je op je hart hebt.  Er zijn basisrondleidingen beschikbaar die u kennis laten maken met de Oostenrijkse hoofdstad, met informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden van Wenen, de geschiedenis van de stad en een vrij standaardprocedure.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, kunt u ook avondtours, rondleidingen vinden, waaronder een bezoek aan Schönbrunn en andere tours te voet, en sommige met de auto / bus. Voor meer informatie over de grote verscheidenheid aan verschillende rondleidingen die beschikbaar zijn in Wenen, neem een kijkje op deze pagina: Viator.

Rondleidingen in Wenen
Rondleidingen in Wenen

Tour opties in Wenen.

Er zijn veel tours beschikbaar wanneer u naar Wenen komt. De gemakkelijkste optie is misschien om Wenen te leren kennen tijdens een hop-on hop-off bustour. Maar er zijn ook opties voor degenen die een privégids willen. Wil je meer zien dan alleen Wenen? Het is mogelijk om dagtochten te maken naar fantastische locaties zoals Salzburg, Hallstatt en zelfs naar Praag.

Wilt u meer weten? Bekijk alle tours die beschikbaar zijn bij Viator.

Geef een reactie