advent run in vienna

Advent Run

Je hebt vast wel eens gehoord van de fantastische kerstmarkten in Wenen. Wilt u een weekend waarin u de legendarische kerstmarkten bezoekt combineren met een hardloopwedstrijd in de prachtige wijk Prater (waar ook een kerstmarkt te vinden is)? Het is tijd om je in te schrijven voor de jaarlijkse Advent Run in Wenen.

De adventsloop in Wenen is beschikbaar voor hardlopers die 3 km of 7 km willen hardlopen. Het evenement vindt plaats in het Prater-gebied en de start is vanaf Prater Hauptallee. Dit gebied is populair voor hardloopwedstrijden in Wenen, wat betekent dat er op andere momenten van het jaar verschillende andere hardloopwedstrijden in precies hetzelfde gebied plaatsvinden.

Alle deelnemers lopen eerst de route van 3 km. Als je je inschrijft voor de 10 km-race, ga je verder met de traditionele 7-km-route die in gebruik is bij andere races zoals de Leopoldi Run.

Het inschrijfgeld voor de race is normaal gesproken 26 euro, maar als je je alleen ter plaatse voor de race inschrijft, zal de prijs iets hoger zijn.

Adventsloop 2024

Datum: 1 december
Locatie: Prater Hauptallee

Inschrijven voor de race kan op https://www.pentek-payment.at/. Als je meer wilt lezen over andere dingen die in deze tijd van het jaar in Wenen gebeuren, kijk dan hier om erachter te komen wat er in Wenen gebeurt.

Datum

dec 01 2024

Tijd

Gehele dag

Locatie

Präter
Präter
Categorie

Geef een reactie