Coldplay Wenen 2024

Heb je ooit gehoord van mensen die een date hadden en het vervolgens opnieuw deden vanwege het succes van de eerste date? Toen ontmoetten ze elkaar voor een derde keer, wat zelfs een vierde date werd. Coldplay komt niet naar veel steden in Europa tijdens hun wereldtournee in 2024, maar Wenen is een van de weinige steden die het geluk heeft om door de band te worden bezocht. Maar wat begon als drie concerten werd al snel uitgebreid naar een vierde avond vanwege de populariteit en de vraag naar tickets. Met andere woorden, je hebt vier avonden in augustus 2024 waar Coldplay zal optreden in het prachtige Ernst-Happel Stadion in Wenen.

Het eerste Coldplay-concert staat gepland op 21 augustus 2024. Het Ernst-Happel Stadion is een locatie die vaak wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar heeft tijdens concerten een nog grotere sfeer. Als je bij het stadion wilt komen, reis dan met de metro naar Praterstern en loop vanaf daar. Je kunt zelfs met de minitrein in Präter naar de arena reizen. Als gevolg hiervan is reizen naar het Ernst-Happel Stadion met het openbaar vervoer in Wenen een zeer eenvoudige taak.

Wil je graag in een hotel of appartement in de buurt van het stadion wonen? Hieronder vind je een kaart met overnachtingsmogelijkheden en prijsvoorbeelden in de omgeving van het stadion.

Booking.com

Nu je meer weet over het concert, de concertdata, de locatie en ook waar je in de buurt kunt wonen, laten we het allemaal samenvatten!

Coldplay Wenen 2024

Data: 21-25 augustus
Locatie: Ernst-Happel Stadium

Tickets voor de Coldplay concerten in Wenen.

Alle tickets zijn verkocht, maar het is nog steeds mogelijk om tweedehands tickets te kopen voor de Coldplay-concerten in Wenen bij Viagogo. Bezoek de site en je kunt tickets voor de verschillende Coldplay concerten en andere evenementen vinden op de grootste tweedehands ticketpagina online.


Als u meer wilt lezen over andere concerten en evenementen in Wenen, bekijk dan onze evenementenkalender in Wenen. In onze Vienna Guide kunt u meer lezen over populaire attracties, activiteiten, musea en vele onderwerpen over Wenen.

Datum

aug 21 - 25 2024

Locatie

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Categorie

Geef een reactie