runnning in vienna

Nieuwjaarsloop 2024

Ben jij klaar om het jaar op een fantastische manier af te sluiten? Waarom niet deelnemen aan de fantastische nieuwjaarsloop in Wenen? Ren langs de prachtige ring in Wenen, bekijk prachtige attracties, geniet van het gezelschap van duizenden andere hardlopers en verbrand wat calorieën. Dit en meer is mogelijk als je op 31 december de New Year’s Run in Wenen komt lopen.

Het is de moeite waard om te weten dat verschillende kerstmarkten in Wenen op dit moment nog open zijn, wat betekent dat u gemakkelijk de sfeer van de kerstmarkt en winkelen kunt combineren met de nieuwjaarsloop. De race start Universiteit van Wenen (die heel dicht bij de Rathausplatz ligt). Van daaruit ren je richting de Donau, langs de Donau, voordat je richting het Stadtpark (stadspark), het Museumkwartier, het Burgtheater, het Parlement gaat en dan eindigt bij het stadhuis en de universiteit. Als je over de finish komt, heb je meer dan 5300 meter gelopen in een prachtige omgeving.

Je hebt in totaal 90 minuten om de race uit te lopen, wat betekent dat je de afstand gemakkelijk binnen negentig minuten kunt lopen. Geniet van deze kans om Wenen te ontdekken terwijl je midden op de wegen loopt die normaal gesproken vol staan met auto’s.

Nieuwjaarsloop Wenen 2024

Data: 31 december
Locatie: Universiteit van Wenen

De prijs om deel te nemen ligt tussen de 28 en 38 euro (afhankelijk van hoe vroeg je je inschrijft). Aanmelden voor het evenement kan via https://www.pentek-payment.at/. Dit is een van de vele hardloopwedstrijden in Wenen. U kunt meer lezen over andere evenementen, hardloopwedstrijden, concerten en festivals in Wenen op onze “Wat gebeurt er in Wenen“-pagina.


Bent u op zoek naar een plek om te wonen in de buurt van de universiteit in Wenen? Hieronder ziet u een kaart met hotels en appartementen in alle prijscategorieën. Als je naar buiten scrolt, zie je nog meer opties.

Booking.com

We wensen je een gelukkig nieuwjaar en hopen dat je veel plezier zult beleven aan het hardlopen in de New Year’s Run in Wenen.

Tags:

Datum

dec 31 2024

Tijd

11:00 am - 12:30 pm
Categorie

Geef een reactie