Dierentuin Schönbrunn

Als u Schönbrunn bezoekt, kunt u veel meer doen dan “alleen” een prachtig kasteel bezoeken, omringd door een gigantisch park. Een van de meest fantastische dingen die je kunt doen als je Schönbrunn bezoekt, is een bezoek brengen aan de dierentuin, een van de oudste zoölogische tuinen ter wereld. In de dierentuin van Schönbrunn kunt u giraffen, olifanten, panda’s, tijgers, leeuwen, vogels, zebra’s, pinguïns, vleermuizen, spinnen en vele andere kleine en grote dieren zien. Het grondgebied van de dierentuin is vrij groot, dus je kunt je beter voorbereiden om hier een paar uur door te brengen als je voor het eerst binnenkomt.

Er zijn dagelijks veel uitzonderlijke activiteiten beschikbaar die uw bezoek nog meer zullen opfleuren. Er zijn dagelijkse evenementen waar je de dierenverzorgers kunt bekijken terwijl ze olifanten, zeeleeuwen, pinguïns, koala’s, tijgers, wolven en vele andere dieren voeren. U kunt meer exacte informatie krijgen als u aankomt in het park of exacte informatie vinden op de startpagina van de dierentuin.

Schönbrunn Zoo – Tiergarten Schönbrunn

Openingstijden: 9.00 – 16.00 (of 18.00 uur), afhankelijk van de tijd van het jaar.
Toegangsprijs: 26 euro (volwassenen), 15 euro (kinderen). Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis naar binnen.
Tickets: Koop uw tickets online en vermijd rijen.

Hoe kom je bij de dierentuin?

De makkelijkste manier om naar Schönbrunn te reizen is met de metro. U kunt reizen met de “groene” metrolijn naar de halte genaamd Schönbrunn en vanaf daar lopen. Het duurt ongeveer 10 minuten om van de metrohalte naar de ingang van Schönbrunn te lopen en vanaf daar nog tien minuten om de ingang van de dierentuin te bereiken.

Schönbrunn Zoo foto’s

Geef een reactie