Wat gebeurt er in Wenen?

Vraag je je af wat er in Wenen gebeurt? Zijn er op dit moment festivals in Wenen? Wanneer worden de kerstmarkten geregeld? Wat zijn de data voor de paasmarkt?

Wenen is een fantastische stad en er gebeuren altijd dingen. De stad is niet alleen een centrum voor fantastische concerten, maar heeft ook fantastische musea. Hierdoor zijn er altijd fantastische permanente en tijdelijke tentoonstellingen in musea zoals het Kunsthistorisches Museum en het Natuurhistorisch Museum. Het operagebouw in Wenen is wereldberoemd en er zijn bijna dagelijks evenementen in het gebouw die de moeite waard zijn om mee te maken.

De stad heeft populaire concertzalen zoals Gasometer en Stadthalle, en wanneer nog meer bekende en populaire artiesten zoals Taylor Swift, Coldplay, Depeche Mode en anderen naar Wenen komen, wordt het grote Ernst-Happel Stadion vaak gebruikt.

We kunnen niet over elk concert en evenement in Wenen schrijven in onze Vienna Guide, maar we proberen de belangrijkste evenementen in onze Weense kalender te vermelden. Scroll verder naar beneden op de pagina om meer te lezen over alle evenementen in onze gids.

Kerstmarkt in Wenen

Wat gebeurt er in Wenen

mei 2024
juni 2024
juli 2024
augustus 2024
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
april 2025
juni 2025
Geen evenementen gevonden!

We hopen dat je iets interessants hebt gevonden tussen de lijst met aankomende concerten, markten, evenementen, tentoonstellingen en andere gebeurtenissen in Wenen hierboven. Als u informatie wilt delen over een aankomend evenement of opmerkingen of vragen heeft, gebruik dan het opmerkingenveld hieronder.

Geef een reactie