vienna night run

Wenen Night Run 2024

Wenen is een fantastische stad, en het ziet er nog mooier uit als je het ’s nachts ontdekt. Waarom kom je niet samen met duizenden anderen om deel te nemen aan de jaarlijkse Vienna Night Run, een evenement dat sinds 2007 in Wenen plaatsvindt?

Vienna Night Run is geen ingewikkelde race. Alle deelnemers moeten 5 kilometer rennen langs de beroemde Ring in Wenen. Onderweg zie je prachtige attracties en bezienswaardigheden, en je hoeft je tijdens het rennen geen zorgen te maken over auto’s of iets anders.

Wenen Night Run 2024

Datum: 26 september 2024
Officiële website: https://www.viennanightrun.at/

Als je je vroeg inschrijft, is de prijs om deel te nemen 35 euro. Als je last-minute inschrijft, is de prijslimiet 45 euro.

Er zijn veel hardloopwedstrijden in Wenen en je kunt er veel over lezen in onze Weense kalender. Daar vindt u ook informatie over tijdelijke tentoonstellingen in de beroemde musea van Wenen, aankomende concerten, de jaarlijkse kerstmarkten, de populaire paasmarkt van Schönbrunn en nog veel meer.

Hou je van de sfeer van hardlopen ’s nachts? Waarom reist u niet naar Boedapest om deel te nemen aan de Budapest Night Run, een evenement dat normaal gesproken een paar weken eerder wordt georganiseerd dan de nachtloop in Wenen?

Tags:

Datum

sep 26 2024

Tijd

Gehele dag
Categorie

Geef een reactie