Aquarium

Als je een fan bent van dieren, en misschien vooral geïnteresseerd in het leven in de zee, dan is het aquarium in Wenen genaamd Haus des Meeres is de plek die u en uw gezin moeten bezoeken.

Haus des Meeres, of het aquarium, ligt in de buurt van de Mariahilferstrasse,wat betekent dat het een zeer centrale locatie in Wenen heeft. Het is in een zeer ouderwets en hoog gebouw gelegen, maar eenmaal aan de binnenkant maakt het niet echt uit dat het gebouw niet de meest moderne van buitenaf houdt.

Het aquarium, door sommigen een Zogenaamde Aqua Terra Zoo, bestaan uit 10 verdiepingen. Als je vanaf de top begint en naar beneden gaat, word je misschien een beetje teleurgesteld in het begin, omdat het lijkt alsof er op elke verdieping zo weinig te zien zal zijn, maar als je vanaf de bodem begint en naar boven gaat, zul je moe genoeg zijn als je naar de hogere verdiepingen komt , en je zult niet echt schelen dat er niet zozeer te zien op elke verdieping als u verdieping 4 vertrekken.

In Haus des Meeres zie je alligators, haaien, spinnen, vleermuizen en tal van andere dieren. Het is een vrij traditioneel aquarium, maar weinig aquaria in de wereld kunnen genieten van zo’n prachtig uitzicht als Haus des Meeres in Wenen. Vanaf de bovenste verdiepingen u prachtige panoramafoto’s maken van Wenen,en net als vanaf de Donautoren u genieten van iets te eten en te drinken in het café op de bovenste verdieping.

De toegangsprijs voor volwassenen is ongeveer 15 Euro.

Haus des Meeres – Aqua Terra Zoo

Fritz-Grünbaum-Platz 1, 1060 Wien

De aquariumbeelden van Wenen

Haus des Meeres Vienna
Haus des Meeres Wenen
Haus des Meeres Vienna
Haus des Meeres Wenen