Salzburg, Praag, Boedapest

Salzburg, Prague, Budapest

Heb je het honger voor een interessant dagtochtje vanuit Wenen? In dat geval zijn er meerdere mogelijkheden alleen maar een paar uur van Wenen. Steden zoals Salzburg, Praag en Boedapest zijn niet te ver, dus als het met een dagtochtje naar een van deze steden interessant klinkt, lees verder en druk op de links voor meer informatie. We medewerken met Viator, die deze dagtochtjes organizeren.

Dagtocht naar Salzburg:
Als je binnen Oostenrijk wilt blijven, dan is Salzburg een goede mogelijkheid. Bezoek de huisstad van Mozart, en geniet van een rondleiding in de stad van Salzburg.
Informatie en prijzen

Dagtocht naar Praag:
Bezoek een van de meest populaire steden van Europa, Praag! De hoofdstad van Tsjechië heeft vele attracties en het is een van die plaatsen, waar je de meest adembeneemde gotische gebouwen ter wereld kan vinden. In Praag zal je van een rondleiding, een beetje tijd voor jezelf, voor winkelen en andere activiteiten genieten.
Informatie en prijzen

Dagtocht naar Boedapest:
Boedapest is de stad langs de Donau met ongeveer 2 miljoen inwoners en met adembeneemde uitzichten. Het Koninklijke Paleis en ook het Parlement moeten bezocht worden! Als je de tijd hebt, dan moet je een mannier vinden om de smakelijke goulashsoep te proeven.
Informatie en prijzen

 

Geef een reactie