Wenen Trail Run

Ben je het beu om op het asfalt te rennen? Kom je liever naar Wenen en ren je op en neer, omringd door bomen en steile heuvels? Overweeg zeker om je in te schrijven voor de Vienna Trail Run!

U kunt veel informatie over het evenement vinden op de officiële website van https://viennatrailrun.at/. De website is momenteel alleen beschikbaar in het Duits, maar vergeet niet dat Google Translate je vriend is als je geen Duits verstaat.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je moet weten over de race?

De race vindt normaal gesproken plaats in het najaar, eind oktober. Het vindt plaats een beetje buiten het centrum van Wenen, maar nog steeds binnen de grenzen van de stad. Er zijn drie afstanden om uit te kiezen; 7 km, 15 km of 23 km. Het is één ding om 7 km of 23 km te lopen in een vlakke stad, maar deze race is anders. De race van 7 km heeft een hoogteverschil van 300 meter, terwijl de race van 15 km een hoogteverschil heeft van 550 meter. Als je besluit de langste afstand te lopen, ervaar je een hoogteverschil van 1000 meter.

kaart voor Vienna Trail Run, 23 km
Hier zie je de kaart en de hoogteverschillen als je besluit de afstand van 23 km te lopen.

Wenen Trail Run 2024

Datum: 20 oktober

Hoeveel kost het om deel te nemen? Waar kan ik me inschrijven?

De deelnamekosten variëren tussen de 20 euro en 45 euro. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe goedkoper het is. Aanmelden voor het evenement kan via https://time-now-sports.at/.

Waar is de start van de race?

De race start vanaf Am Cobenzl 96 (Parkplatz) – Restaurant Waldgrill


Je kunt hier meer lezen over andere hardloopwedstrijden en evenementen in Wenen.

Tags:

Datum

okt 20 2024

Tijd

Gehele dag
Categorie

Geef een reactie