Vijf dingen om te doen in Wenen

Ga je naar Wenen te bezoeken in de nabije toekomst ? Hier kunt u vijf dingen te doen in Wenen vinden . Lezen en als u gedachten , schrijf een reactie .

Rondleiding

Een rondleiding in Wenen is een grote investering . Maak kennis met de geschiedenis van deze interessante stad te leren kennen , zien de meest populaire attracties en doen dat op een prive- rondleiding of uit een populaire toeristische bus .

Gastronomie

Zorg ervoor dat de traditionele Sachertorte proeven als je een bezoek aan Wenen . Dit is de meest beroemde taart in Wenen . Je moet ook proberen de beroemde Wiener schnitzel .

Bier

Vergeet niet om enkele traditionele Oostenrijkse bier te proeven . Enkele van de meest bekende merken zijn Steffl en Gosser , maar als je geluk hebt kun je vinden sommige zelfs meer lokale in sommige van de bars , cafes en restaurants in de buurt .

Het winkelen

Oostenrijk staat bekend om te winkelen . Hier vindt u het beroemde Kartner Strasse en de Mariahilferstrasse . In deze straten vindt u tal van winkels , restaurants , cafes en vrouwen hier vaak vast te zitten voor dagen . Het gebied dicht bij de Stephansdom ( Graben ) staat bekend als een van de duurste gebieden om te winkelen in Wenen .

Paard en wagen

Als je wilt Wenen te zien in een ouderwetse manier , dan kijken Vienna van een paard en wagen . Bezoek gebieden zoals Hofburg en voelen als een keizer als u rond genomen .

Er zijn vele andere activiteiten de moeite waard in Wenen , maar we hopen dat u hebt genoten van deze lijst . Heeft u nog gedachten , schrijf een reactie!

Eén gedachte over “Vijf dingen om te doen in Wenen

  1. Guppie zegt:

    de rondrit in de bus is 2x niks, sonde van het geld, kijk links dan zie je dat, ja jammer een stilstaande TRAM,kijk recht dan zie je een kolonne geparkeerde bussen staan, ga lopen dat scheelt in de beurs en je ziet veel meer met een plattegrond in je hand

Geef een reactie