Home Events - Wenen Guide Concerten Scooterconcert in Wenen 2024
scooter

Scooterconcert in Wenen 2024

Ben je een fan van de Duitse band Scooter, opgericht in 1993? H.P. Baxxter, Rick J. Jordan en Michael Simon zijn de leden van de band en Mr. Baxxter is de zanger die sommigen van ons zich misschien herinneren dat ze Hyper Hyper zongen tijdens onze kindertijd.

Ben je klaar om naar Scooter te luisteren als de band naar Wenen komt? Stel je voor, in 2024 zijn er twee Scooterconcerten in Wenen in de populaire zaal Stadthalle. Maar wat interessant is, is dat beide concerten op dezelfde dag zullen zijn. Hierdoor kun je op vrijdagmiddag naar Stadthalle komen om te dansen op Technomusic. Met andere woorden, je pakt gewoon een Big Mac in McDonald’s voor de lunch voordat je opspringt en dumpt op het ritme van Scooter. Na het concert kunt u ontspannen voordat u zich klaarmaakt om het feest het hele weekend door te laten gaan. Een andere optie is om het Scooter-concert ’s middags over te slaan en in plaats daarvan kaartjes te kopen voor het avondconcert dat om 20.00 uur begint.

Als geen van beide opties goed is, waarom reist u dan niet op 1 juni naar Boedapest om in plaats daarvan aanwezig te zijn bij het openluchtconcert Scooter in de Hongaarse hoofdstad ?

Scooterconcerten in Wenen 2024

Datum: 12 april, 12:00 en 20:00
Locatie: Wiener Stadthalle


Een van de beroemdste musea in Wenen. U kunt hier meer lezen over de musea in Wenen.

Waar kan ik tickets kopen voor de Scooter concerten in Wenen?

Wilt u tickets kopen voor één of beide Scooterconcerten in Wenen? Zijn alle officiële tickets verkocht? U kunt tickets van anderen rechtstreeks kopen op de marktplaats genaamd Viagogo. Daar kun je ook kaartjes kopen voor de andere Scooterconcerten in 2024, waaronder concerten in steden als Zürich, Amsterdam, Boedapest, Freiburg, Nürnberg, Hamburg, Bremen, München en vele anderen.

Zijn er goede hotels in de buurt van Stadthalle?

Bent u op zoek naar een hotel in de buurt van de concertzaal? Wil je graag op loopafstand wonen zodat je niet in de file of ergens anders komt te staan, en dus te laat komt voor het concert? Hieronder ziet u een kaart met hotels en appartementen in Wenen in de buurt van Stadthalle.

Booking.com

Als je nog meer accommodatie-opties wilt vinden, is het mogelijk om in en uit te zoomen om nog meer opties of minder opties te zien.

Wat moet ik nog meer doen als ik Wenen bezoek?

Wilt u nog meer beleven tijdens uw reis naar Wenen? U kunt meer lezen over andere programma’s en evenementen in onze Weense kalender. Maar zelfs als er niets gebeurt, is Wenen het hele jaar door een fantastische plek met prachtige attracties, interessante musea en fantastische restaurants.

Datum

apr 12 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Categorie

Geef een reactie