acdc concerts vienna

AC/DC Wenen

Er zullen deze zomer verschillende fantastische concerten en evenementen zijn in Wenen. Het hoogtepunt zijn de Taylor Swift-concerten in het Ernst-Happel Stadion in augustus, maar sommigen zullen het daar niet mee eens zijn en zeggen dat de twee AC/DC-concerten in hetzelfde stadion in juni nog fantastischer zullen zijn. Gelukkig hoef je niet te beslissen… je kunt deze zomer zowel AC/DC als Taylor Swift in Wenen ervaren.

Het eerste AC/DC-concert wordt gehouden op 23 juni, terwijl het tweede wordt georganiseerd op 26 juni. De zaal biedt plaats aan meer dan 50.000 mensen en zal naar verwachting op beide avonden helemaal vol zitten. De band zal verschillende concerten geven in Dresden en München voordat ze naar Wenen komen, en nadat ze het podium in Wenen hebben verlaten, zal AC/DC naar Zürich reizen en vervolgens naar Londen. Wat echt interessant is, is wat er daarna zal gebeuren. AC/DC is razend populair in Duitsland, dus op 13 juli speelt de band op de Hockenheimring voor meer dan 100.000 mensen. Wordt dat geen wilde ervaring?

Het laatste AC/DC-concert in Europa deze zomer vindt plaats in Parijs op 13 augustus. Wil je erbij zijn bij een van de AC/DC-concerten in Wenen, of misschien die in Hockenheim, of een uitstapje naar de Eiffeltoren combineren met “Highway to Hell”? Tickets voor alle AC/DC concerten in Europa zijn te koop via onderstaande link.

AC/DC concerten in Wenen 2024

Locatie: Ernst Happel Stadion
Data: 23 juni & 26 juni 2024
Tickets: Viagogo (marktplaats voor concertkaartjes)

Het Ernst Happel Stadion ligt dicht bij de metrohalte Praterstern in Wenen. Het is gemakkelijk om hier met het openbaar vervoer te reizen, en als je tijd hebt voor of na het concert, bekijk dan het wilde en fantastische pretpark tussen de metrohalte en het stadion. Als je van hardloopwedstrijden houdt, dan is dit het meest populaire gebied in Wenen voor dergelijke wedstrijden. In feite zullen er ook in juni 2024 verschillende hardloopwedstrijden in dit gebied zijn, dus als je geïnteresseerd bent, lees dan meer over alle aankomende hardloopwedstrijden, tentoonstellingen, concerten en meer in Wenen deze zomer in onze evenementenkalender.

Wil je een hotel in de buurt van het stadion boeken? Gebruik de onderstaande kaart om een hotel in de buurt van het AC/DC-concert te vinden voor een betaalbare prijs.

Booking.com

Geniet deze zomer van de fantastische AC/DC-concerten in Wenen. Als je meer wilt lezen over het openbaar vervoer in Wenen, de beroemdste bezienswaardigheden in de stad of andere Wenen-gerelateerde onderwerpen, kijk dan rond in onze Wenen Gids.

Datum

jun 23 - 26 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Categorie

Geef een reactie