Foto’s van de kerstmarkten in Wenen

Ben je al in 2019 naar de kerstmarkten in Wenen geweest? Of kom je? Of huil je thuis omdat je de kerstmarkten in Wenen in 2019 niet kunt bezoeken? Wat je antwoord ook is, hier heb je wat foto’s om je op te vrolijken en de Weense kerstsfeer bij je thuis te brengen!

De stad Wenen verandert elk jaar in december in een gigantische kerstmarkt. Je kunt overal kerstmarkten vinden, maar sommige zijn bekender dan andere. Heb je een favoriet? Schrijf een reactie en laat het ons weten!

Maar geniet nu van deze foto’s van de kerstmarkten in 2019.

Heb je geen zin om Wenen te bezoeken na het bekijken van deze foto’s? Dat is gemakkelijk te begrijpen!

Kerstmarkten in Wenen in 2019

Wanneer openen de kerstmarkten in 2019 in Wenen? Wat zijn de data voor de kerstmarkten? Vind antwoorden op de meest populaire vragen over de kerstmarkt in Wenen en ontvang andere nuttige informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn!

Wenen is een van de mooiste steden ter wereld, en het wordt nog mooier voor Kerstmis. Het heeft de meest verbazingwekkende kerstmarkten ter wereld en het grootste geheim is dat de hele stad een soort kerstmarkt wordt. Maar wanneer worden de kerstmarkten in 2019 in Wenen georganiseerd?

Kerstmarkten in Wenen in 2019
Kerstmarkten in Wenen in 2019

Over de kerstmarkten in Wenen in 2019

Als u nog tijd over hebt, waarom zou u dan niet een dagtocht naar Praag overwegen, waar u ook kunt genieten van de kerstmarkten in de Tsjechische hoofdstad? Je kunt hier meer lezen over die kerstmarkten.

Datums voor kerstmarkten in Wenen 2019

De kerstmarkt op Rathausplatz (de beroemdste markt)

15 november – 24 december

De Spittelberg-markt (een geweldige markt in kleine straatjes)

14 november – 23 december

De kerstmarkt van Schönbrunn dateert in 2019

Dit wordt verondersteld op 23 november te openen en het zal open blijven tot 26 december. Daarna wordt het vervangen door de zogenaamde nieuwjaarsmarkt die open is tot de eerste week van januari 2020.


Dit zijn de belangrijkste kerstmarkten in Wenen, maar vergeet niet – er zijn ook veel andere markten. Terwijl je naar de Maria-Theresien Platz loopt (tussen de twee geweldige musea) vind je nog een kerstmarkt. Als je in de richting van de Karlskirche blijft lopen, zul je een andere markt vinden. In het populaire Prater-gebied ontdekt u nog een andere kerstmarkt, in feite vindt u kleine en grote kerstmarkten bijna overal waar u naartoe gaat in Wenen.

Waar wacht je op? Plan uw verblijf in Wenen, boek uw vliegtickets en boek meteen uw hotel!

Kerstmarkten in Wenen 2018

Wenen is de beste stad van Europa als je in 2018 een kerstmarkt wilt bezoeken. Het heeft veel kerstmarkten en ze zijn allemaal prachtig.

Hier zijn de data voor enkele van de kerstmarkten in Wenen in 2018.

Weense kerstmarkt dateert 2018

Weense kerstmarkt dateert 2018 – Kild: Pixabay

Weense kerstmarkt dateert 2018

– Rathausplatz: 17 november – 26 december
– Belvedere: 23 november – 26 december
– Maria-Thereisen Platz: 21 november – 26 december
– Schönbrunn: 18 november – 26 december
– Spittelberg: 16 november – 23 december

Fijne kerst en geniet van je verblijf in Wenen!

Data voor Kerstmarkten in Wenen in 2017

Bent u uw reis naar Wenen voor de kerst in 2017 aan het voorbereiden? Wanneer worden de kerstmarkten georganiseerd in Wenen in 2017?

Helaas zijn de data voor de kerstmarkten in Wenen in 2017 tot nu nog niet bekend.

When will the Christmas markets in Vienna be arranged in 2017?

Normaal worden ze bekendgemaakt in augustus of september, dus u zult tot die tijd geduld moeten hebben. Maar we hebben wel een vermoeden van de openingsdata van de beroemde Kerstmarkt voor het gemeentehuis van Wenen. Wanneer de traditie gevolgd wordt zal de Kerstmarkt openen op 10 of 11 november en open blijven tot begin januari.

We zullen u via onze blog meer informatie geven zodra de officiële informatie is vrijgegeven. U kunt ook checken op ons ‘Wat is er in Wenen te doen’ artikel voor meer informatie.

Paasmarkt in Wenen 2017

Bent u klaar voor de Paasmarkt in Wenen 2017? Bent u op zoek naar de data van de Paasmarkt in 2017? Lees verder voor informatie over de Schönbrunn Paasmarkt 2017.

De jaarlijkse Schönbrunn Paasmarkt 2017 wordt voor de 15de keer georganiseerd en de data zijn van 1 april tot en met 17 april.

Dat zijn de data en de tijd waarin u in 2017 naar Wenen moet komen om de prachtige eieren te zien, om uw kinderen te laten deelnemen aan leuke workshops en als u wilt lekker te winkelen op een markt die vergelijkbaar is met de jaarlijkse Weense kerstmarkten, maar nu met een gevoel van de lente en Pasen.

SChonnbrunn Easter Market 2017

Paasmarkt in Wenen 2017

Schönbrunn Paasmarkt: 1 april – 17 april

Als u van Paasmarkten houdt, kunt u ook een grotere Paasmarkt in Praag vinden.

Veel plezier met uw trip naar Wenen. Als u opmerkingen of vragen heeft, schrijf ze op!

 

Wifi hotspots in Wenen

Ben je van plan om naar Wenen te komen en heb je toegang tot je e-mail en internet nodig? Maak je je zorgen over het vinden gratis Wifi hotspots? Wij hebben de informatie die je nodig hebt!

Er zijn genoeg Wifi hotspots in Wenen, dus het zal zeker geen probleem zijn om er een te vinden. Dit zijn enkele adviezen om je verder te helpen, en zorg ervoor dat je ons advies met betrekking tot online veiligheid ook goed doorleest!

Wifi hotspots in Wenen

FabrikaSimf / Shutterstock

Een Wifi hotspot vinden in Wenen

  • Wanneer je een hotel of apartement boekt, controleer dan of er wel of geen Wifi is. Zo ja, controleer dan of het is inbegrepen in de prijs. Bij de meeste hotels zit Wifi bij de prijs inbegrepen. In dat geval hoef je je geen zorgen te maken.
  • Heb je een internetverbinding nodig of moet je een e-mail schrijven? Waarom dan niet een kopje koffie drinken of lunchen op een plek waar Wifi beschikbaar is? Dit wordt steeds gebruikelijker. Maar controleer wel of er een Wifi-logo op de deur is of vraag het aan het personeel wanneer je binnenloopt.
  • Tegenwoordig biedt zelfs het openbaar vervoer Wifi hotspots (onder andere in sommige bussen en tramlijnen).
  • Nogal wat grote winkelcentra bieden gratis Wifi tijdens het winkelen. Soms is (gratis) registratie nodig, andere keren kan het zonder registratie.

Enkele veiligheidstips voor het gebruik van Wifi in Wenen en elders

  • Kijk uit voor ’evil twin networks’. Deze netwerken lijken onschuldig, maar zijn ontwikkeld om jouw vertrouwelijke informatie te stelen. Voor meer over ’evil twin networks’, lees je hier verder.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van Wifi zonder versleuteling (zonder wachtwoord te gebruiken). Jouw informatie en data kunnen zonder moeite door hackers worden gestolen terwijl je er gebruik van maakt. Kies alleen voor beveiligde netwerken. Als in jouw hotel alleen van open Wifi zonder versleuteling gebruik wordt gemaakt, dan raden we een VPN aan voor veiliger internet gebruik.

Veel surfplezier in Wenen

Met enige voorbereiding zul je verblijven in een hotel in Wenen mét Wifi en kun je altijd lunchen en koffie drinken in de koffiehuizen met Wifi in Wenen. Als je je, terwijl je dit leest, op zo’n plek bevindt, laat dan berichtje achter en vertel ons waar je bent. Misschien zijn er andere lezers die vanwege de Wifi verbinding daar ook naar toe willen!

Wil je Euro 2016 volgen vanuit Wenen? Dit zijn de beste plekken!

Oostenrijk heeft zich voor de eerste keer gekwalificeerd voor het EK. Wil jij meejuichen voor Oostenrijk en het EK volgen vanuit Wenen?

Oostenrijk heeft wel één keer eerder meegedaan met het EK, maar dat was toen ze het zelf organiseerden. Deze keer hebben ze zich echter wel helemaal zelf gekwalificeerd en de Oostenrijkers gaan ervan uit dat ze ver gaan komen in het toernooi. Maar waar moet je zijn als je vanuit Wenen het EK volgt? Dit zijn de beste plekken.

Wil je Euro 2016 volgen vanuit Wenen?

Wil je Euro 2016 volgen vanuit Wenen?

Beste plekken om Euro 2016 te volgen vanuit Wenen

De allerbeste plek om het EK te volgen in Wenen is zonder twijfel voor het Rathaus op de Rathausplatz. Dit is een fantastische plek met een gigantisch scherm. Bezoekers kunnen hier ook terecht voor een drankjes en heerlijk eten van de 26 restaurateurs aan dit plein. Een volledig programma is te vinden op http://www.wien-event.at/events/fan-arena/spielplan/.

Wil je de drukte van de Rathausplatz liever ontwijken, dan kun je goed terecht op één van de volgende plekken:

Flex: Donaukanal – Augartenbrücke
Summer Stage: Donaukanal, U4 Rossauer Lände
Pratersauna: Waldsteingartenstraße 135
Chelsea: Lerchenfelder Gürtel, Stadtbahnbögen 29-30
Seestadt: Ostbahn-Begleitstraße 50 / Aspern Nord

Wil je het toernooi liever via TV volgen, dan is het handig om te weten dat ORF alles uitzendt in Oostenrijk. Deze zender is ook (zonder extra kosten) te ontvangen op je hotelkamer.

Daarnaast kun je ook alle wedstrijden online kijken op Oostenrijkse, Duitse, Nederlandse of Engelse TV. Hierover kun je meer lezen op euro2016.one. Hier staat ook het complete wedstrijdschema en nog veel meer informatie over Euro2016.

Kerstmis in Wenen (foto’s)

De kerstmarkten in Wenen zijn going strong voor een tijdje en de meeste van hen zal open zijn voor ten minste een week en misschien zelfs twee weken. Dus, als je nog niet de kerstmarkten hebben bezocht in Wenen heb je nog de kans kreeg gedurende enkele dagen.

We moeten natuurlijk de kerstmarkten in Wenen geweest en hier kunt u een aantal foto’s te zien. Er zijn niet veel foto’s beschikbaar zijn, maar we zullen nog wat meer foto’s toe te voegen in een tijd, dus vergeet niet om terug te komen en uit te checken dit artikel later ook!

Als u in de kerstsfeer in huis te krijgen als je een kerst film op Netflix kijken, dan kunt u meer over Kerstmis films op Netflix in dit artikel vinden. Als u wilt genieten van echte kerst dan moet u de TV of de monitor te slaan en uit te gaan in de straten van Wenen plaats dat is veel beter!

Kerstmis in Wenen (foto’s)

This has nothing to do with Christmas, but still beautiful - The Austrian Parliament

Christmas market at Rathausplatz

Merry Christmas from Vienna

Even Santa Claus is in Vienna

Mooie Weense foto

Bent u klaar voor een aantal prachtige foto’s uit Wenen? Hier kunt u meer dan 10 Wenen foto’s die u een aantal van de meest beroemde bezienswaardigheden en attracties in de hoofdstad van Oostenrijk zal laten zien.

Als je van de foto’s, neem dan deel dit artikel van Facebook en Twitter, zodat meer mensen de schoonheid van Wenen kunnen zien.

Austrian Parliament

Parlament

A beautiful panorama picture from Prater

Prater

One more Vienna panorama pictures

Prater

Picture from Prater in Wien

Prater

Schonnbrunn Panorama

Schonrunn

State Opera Vienna

Opera

Vienna Panorama

Panorama

Gloriette in Schonbunn

Schonbrunn / Gloriette

A little fish located in Haus das Meer.

Haus das Meer.

Another Schonbrunn picture

Schonbrunn

Johann Strauss in the City Park in Vienna

Johann Strauss

Robbie Williams concert in Wenen 2014

Robbie Williams 2014
De 28 en 29 april zal Robbie Williams naar Wenen. Hij zal twee concerten in Wenen en het zal vol zijn beide nachten. De arena voor concerten zijn Stadthalle, en als je wilt als een van de gelukkigen met tickets in de hand naar een concert, kunt u de onderstaande link gebruiken voor meer informatie.

Vergeet niet om te lezen over andere spannende bezienswaardigheden in Wenen, activiteiten, hotels en restaurants in onze Wienguide eenmaal terug sinds.

Robbie Williams Wenen 2014

Stadthalle
28 en 29 april

Tickets:
WorldTicketShop